Details

Opdrachtgever

ZPRESS Sport

Gepubliceerd in

Editie Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd op

Juni 2018

Redacteur VoetbalJournaal

Editie Goeree-Overflakkee, voorjaar 2018

ZPRESS Sport is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in sport sponsored printmedia en geeft sinds 2006 VoetbalJournaal uit. Een twee- tot viermaal per jaar verschijnende huis-aan-huis krant met regionaal nieuws over het amateurvoetbal met een bereik van ruim een miljoen huishoudens. Elke betrokken vereniging heeft een eigen pagina vol met interviews en verhalen van spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames en vrijwilligers.

Vrije hand

In 2018 mocht ik de redactie voor het voorjaarsnummer van de editie Goeree-Overflakkee op mij nemen. Voor de inhoud kreeg ik de vrije hand. Dat betekent: zelf in de amateurvoetbalwereld van Goeree-Overflakkee duiken, zelf onderwerpen zoeken en bepalen, zelf contacten leggen en zelf beeldmateriaal aanleveren.

Deze uitdaging ging ik graag aan en resulteerde in een lezenswaardig voorjaarsnummer met een gevarieerd aanbod aan verhalen. Over clubliefde, over keepers die stoppen vanwege de vele tegengoals of door reuma, en waarom woningbouw een kleine club als SNS toekomstperspectief biedt.