Details

Opdrachtgever

Smit Mobile Equipment

Gepubliceerd in

Hoeksche Waard Exclusief

Gepubliceerd op

23 februari 2021

Vakmensen met trots

Bedrijfsreportage

Bij Smit Mobile Equipment zijn ze trots op hun werk. Het zijn vakmensen, gedreven om een mooi product te maken. Dat zit al sinds 1750 in hun dna. Smit, van oorsprong een familiebedrijf, is groot geworden in het ontwikkelen en bouwen van geavanceerde mobiele en verplaatsbare units voor de internationale medische sector. Ook als marktleider koesteren zij die manier van werken. Met korte lijntjes, onderlinge betrokkenheid en klein denken als het nodig is. 

Tegelijk zijn de plannen groot. De komende jaren gaan zij als bedrijf doorgroeien om wereldwijd nog meer op maat gemaakte oplossingen te bieden voor klanten met een behoefte aan meer capaciteit. Voor die grote uitdaging zijn meer enthousiaste mensen die graag een mooi product maken. Op initiatief van Smart Ondernemers mocht ik bijdragen om Smit Mobile Equipment eens goed onder de aandacht te brengen met een wervende bedrijfsreportage. Geen vakjargon, maar een laagdrempelig, prettig leesbaar en aansprekend verhaal.

Tekst gaat onder het krantenartikel uit HW Exclusief verder.

Naast het verzorgen van de tekst heb ik geholpen dit mooie project te begeleiden. Het resultaat is een prachtige productie van twee pagina's in Hoeksche Waard Exclusief, waarbij vacaturepagina en repo samen een mooi totaalplaatje vormen. De vacatures staan ook op Directwerven.nl en daarvoor mocht ik de wervende intro schrijven.

Hoeksche Waard Exclusief

Hoeksche Waard Exclusief is een luxe maandkrant vol interviews, advertenties en lokaal nieuws met een oplage van 41.000 in de Hoeksche Waard en Willemstad.