Details

Opdrachtgever

De Laatste Groet

Gepubliceerd in

Hoeksche Waard Exclusief

Gepubliceerd op

19 oktober 2021

Bedrijfsinterview De Laatste Groet

Als ondernemer ken je jouw verhaal als geen ander. Maar kan je het ook als geen ander vertellen? Johan Griffioen stond na tien jaar in de uitvaartbranche op het punt om eigen benen te staan. Dat moest natuurlijk iedereen weten. Om zijn verhaal en de kern van zijn visie op een heldere en aansprekende manier over te brengen, schakelde hij Tekstbureau Van Everdingen in. 

We planden een interview in en bespraken zijn verwachtingen, wensen en doel(groep). Eenmaal een totaalbeeld gekregen van hem, zijn bedrijf en het doel van de tekst, kon ik aan de slag met het verhaal dat gepubliceerd moest worden in Hoeksche Waard Exclusief. 

Naast het zo goed mogelijk optekenen van het verhaal dat Johan wilde vertellen en waarin hij zichzelf herkent, heb ik vanaf het eerste contact tot de publicatie van het promotionele interview begeleid. Daarbij heb ik Johan steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Het resultaat stemde Johan tot grote tevredenheid: een prachtige productie in Hoeksche Waard Exclusief die volledig aan zijn wensen en verwachtingen voldeed.

Tekst gaat onder het krantenartikel uit Hoeksche Waard Exclusief verder.

Over Hoeksche Waard Exclusief

Hoeksche Waard Exclusief is een luxe maandkrant vol interviews, advertenties en lokaal nieuws met een oplage van 41.000 in de Hoeksche Waard en Willemstad.