Klussen

Een selectie van mijn werk

Bekijk hieronder voorbeelden van diverse journalistieke en commerciële klussen.

Sportlokaal header

Sportprogramma

Radio Hoeksche Waard

Naast schrijven over sport, ben ik in 2023 ook gaan praten over sport. Bij Radio Hoeksche Waard ben ik de uitdaging aangegaan om een eigen sportprogramma te presenteren.

Boek Dat vertelden ze er niet bij

Voetbalboek

Arie Kruithof

Arie is al 15 jaar preses van NSVV. Samen met hem schreef ik het boek Dat vertelden ze er niet bij. Daarin vertelt hij openhartig over het leven van een clubvoorzitter.

Bedrijfsinterview

De Laatste Groet

Het moest er een keer van komen. Na 10 jaar in de uitvaartzorg is het voor Johan tijd om eigen benen te staan. Hij wilde zijn verhaal doen. Ik mocht het optekenen.

Bedrijfsrepo

Smit Mobile Equipment

Trotse vakmensen, dat zijn ze. Terecht ook, want bij Smit Mobile Equipment maken ze mooie producten. Dat verdiende aandacht. Ik ging langs voor een reportage.

Straatinterviews

AD Hoeksche Waard

Geen afgesproken werk, gewoon de straat op en spontaan het gesprek aangaan. Dat is 'De Waard In'. Een serie pure mensenverhalen in AD Hoeksche Waard.

In de media

Coronaboek

Samen met fotojournalist Jeffrey Groeneweg bracht ik eind 2020 Nederland en corona uit. Het boek kreeg veel aandacht in de media. Bekijk hier diverse publicaties.

Coronaboek

Qphoto

De eerste coronagolf bracht in 2020 ongekende verhalen en beelden voort. Samen met fotojournalist Jeffrey Groeneweg legde ik dit vast in een boek voor nu en later.

Oorlogsserie

AD Hoeksche waard

Voor het AD maak ik jaarlijks in aanloop naar 4 en 5 mei een verhalenserie over Hoeksche Waarders en hun herinneringen aan de oorlog.

Redacteur

VoetbalJournaal

Namens ZPress nam ik in 2018 de redactie op mij voor de halfjaarlijkse regiokrant van VoetbalJournaal op Goeree-Overflakkee. Bekijk hier deze uitgave.

Eindredacteur

AD Sportwereld

In 2018 begon ik als eindredacteur bij AD Sportwereld en de titels BN De Stem, ED, De Gelderlander, Stentor, Tubantia en PZC. Aan deze pagina's leverde ik een bijdrage.

Hobbyserie

AD Hoeksche Waard

Wat doet de Hoeksche Waarder als hij niet aan het werk is? Met die vraag trok ik voor het AD twee jaar lang door het gebied. Ik zag vele hobbykamers en rommelschuren.

Redacteur

Indebuurt HW

Vanaf 2018 schreef ik vier jaar lang voor de Hoeksche Waard-redactie van het online platform Indebuurt over nieuwe hotspots en leuke lokale uitjes.

Sportverslaggever

AD Rotterdams Dagblad

Voor AD Rotterdams Dagblad volg ik al vanaf 2014 als verslaggever de regiosport in Rotterdam en met name de Hoeksche Waard op de voet.

Verslaggever

AD Rotterdams Dagblad

Sinds 2013 hou ik voor AD Rotterdams Dagblad als verslaggever mijn oren en ogen open voor nieuws en verhalen in de Hoeksche Waard.